Faydalı Yaratıcılık Çağı

Faydalı Yaratıcılık Çağı

Bir fikir sizi yalnızca duygusal bir yolculuğa çıkartmamalı...
İçinde bulunduğumuz çağ o kadar hızlı bir değişim içerisinde ki, bir markanın kabul görebilmesi, zorlu rekabet şartlarında tutunabilmesi hiçte kolay değil. Artık hedef kitleyi etkilemenin yolu; onları duygusal bir yolculuğa çıkarmaktan çok daha fazlası anlamına geliyor.

Dijital dünyanın hızı; yeni, iddalı, aktif reklam mecraları ve yeni uzmanlık alanları doğuruyor. Eğer yaratıcı bir reklam kampanyası oluşturacaksanız, çağımızın getirdiklerini de hesaba katmalısınız. Devir tam anlamıyla “paylaşım” devri ve bir fikir; hedef kitlenizi ikna etmek, harekete geçirmek ve paylaşıma sürüklemek güdülerini içermiyorsa sınıfta kalmış demektir.

Teknoloji ile gelişen bireysellik herkesi aktif birer iletişim aracı haline dönüştürerek; evde, sokakta, kafede, okulda, işte, spor salonunda vs. her yerde paylaşım yapmaya zorluyor ve görünmeyen bir pazarlama ağı oluşuyor. 

Yaratıcı fikirler tüketicileri paylaşıma zorlayarak bu görünmez ağı maximum düzeyde kullanmaya teşvik ediyor ve satın alma eylemini şaşırtıcı bir hızla harekete geçiriyor.

Yorum Yazın